Reiki voor katten

Reiki voor katten

Wat is reiki?

REI=Universele KI=Kracht/Energie

Tijdens een reiki behandeling wordt het zelf genezend vermogen van lichaam én geest geactiveerd en gestimuleerd. Ieder levend wezen heeft een energieveld om zich heen. Is dit veld verstoord of uit balans, dan kan dit gezondheidsklachten veroorzaken. Met een reiki behandeling breng je dit veld weer in balans.

Behandeling op afstand

Een reiki behandeling op afstand kan een goede oplossing zijn bij de behandeling van dieren. Zeker wanneer je diertje ziek is of de laatste levensfase is aangebroken. Dan kan een behandeling op afstand heel veel betekenen.

Wanneer

Is een behandeling zinvol?

Een reiki behandeling kan zowel bij oudere als ook bij (zeer) jonge katten ingezet worden. De behandeling is dus geschikt voor iedere leeftijd en iedere levensfase. Zowel in de eerste als in de laatste levensfase – en alle fasen daartussenin – kan een reiki behandeling prettig zijn voor je kat.

Reiki katten

Uiteraard is een reiki behandeling bij katten niet bedoeld als vervanging van behandeling door een dierenarts of diergeneeskundig specialist.

Hoe werkt een behandeling

Thuis of op locatie

Ik maak eerst kennis met de eigenaar(en) en maak daarna kennis met de kat.

Tijdens de behandeling
Een kat geeft zelf heel goed aan wanneer hij de behandeling wil, maar ook wanneer hij deze niet wil. Genoeg is genoeg. Een kat zal dit duidelijk aan mij laten merken dat het voldoende is. Mogelijk loopt hij zelfs weg.

Wees niet verbaast dat een behandeling bij een kat soms met 1 minuut al klaar kan zijn. Echter kan het bij katten ook veel langer duren. Het kan ook zo zijn dat de kat weg loopt, om vervolgens later weer terug te komen. Wanneer de kat weg loopt kijk ik het altijd even of aan ze weer terug komt. Zo niet, dan pak ik de behandeling op afstand over.

Vooral katten vinden deze manier van behandeling prettig. Daarom adviseer ik altijd de behandeling op afstand.

Behandeling

Op afstand (meest gekozen.)

Voor deze behandeling ontvang ik graag van te voren een foto van jouw kat. Je mag de specifieke klachten doorgeven, maar dit is niet noodzakelijk. Reiki gaat waar het gaan moet. 

Een behandeling op afstand in voor de kat het meest prettig. Zo hoeft zij niet uit haar vertrouwde omgeving weg en meestal vinden katten reizen in een mandje meestal niet heel leuk. Dit levert dan ook weer stress op en dat willen we juist niet.

Ik maak op afstand contact met jouw kat en start de behandeling. Na de behandeling neem ik telefonisch contact met je op om het een en ander door te spreken.

Soms gebeurt het dat de kat tijdens de behandeling bepaalde boodschappen door geeft. Je kunt hierbij denken aan wat op dat moment belangrijk is voor haar. Echter, niet iedere kat geeft een boodschap door.

 

Maak een afspraak via de online agenda WhatsApp of per Email.

Reiki behandeling op locatie

€65,00 / vast tarief

  • t/m 60 minuten op locatie
  • Eventuele boodschappen doorgeven
  • Tips hoe je zelf de kat kunt behandelen

Langer op locatie

€15,00 / Elke 15 minuten

  • €15,00 – Elke 15 minuten, of deel hiervan, extra na een 60 minuten consult

  • Prijs is exclusief reiskosten vergoeding á €0,25 ct/km

  • Indien mijn reistijd langer dan 60 minuten is (30 minuten heen en 30 minuten terug), komt er voor elk extra kwartier reistijd €10,00 bij

Behandeling op afstand - Meest gekozen

€45,00

  • Reiki behandeling op afstand
  • Telefonisch (of via WhatsApp) consult na de behandeling.
    (max 15 minuten)