Huiselijke Katten trimsalon

Kat en vachtvriendelijk
trimmen aan huis

Hoe werkt het?

Op het afgesproken tijdstip kom ik bij jullie thuis om jouw kat(ten) te trimmen.

Ik behandel jouw kat alsof het mijn eigen kat is. Ik gebruik geen dwangmiddelen, pak niet in de nekvel en zorg dat de behandeling zo stressvrij mogelijk gaat. Ik zet hierbij van alles in. Knuffelen, spelen, geurtjes en snuffelzakjes.

Alleen een volledige trimbehandeling is mogelijk aan huis.

De kat dient thuis te zijn op de afgesproken tijd en op een plek waar hij makkelijk te bereiken is. Wanneer de kat niet thuis is, breng ik 45 euro plus reiskosten in rekening.

De kat dient hanteerbaar te zijn.
Wanneer de behandeling niet mogelijk is omdat de kat het niet toelaat, bereken ik wel een hele behandeling daar ik mijn tijd reserveer.

Katten vinden het soms fijn om op een kleedje met hun eigen geur/haren te liggen tijdens het trimmen, dit kun je alvast klaarleggen. Ook favoriete snoepjes of speeltjes zijn welkom om de kat tijdens de trimbehandeling even te laten ontspannen. Wil de kat een pauze? Dan nemen we even pauze.

Klitten & Vilt vacht

Scheren

Wanneer de kat klitten of vilt heeft, zal ik de vacht scheren waar nodig. Dit kan ook betekenen dat ik niet de hele vacht scheer. Immers, is het niet nodig, dan zal ik dat ook niet doen. 

Kat scheren
Kammen

Doorkammen en verzorging

Soms kunnen we het af met alleen kammen. Geen klitjes of vilt, even helpen bij de vacht verzorging. 

Katten trimmen aan huis
Stress

Zo min mogelijk stress

Omdat katten stressgevoelig zijn, werk ik samen met de kat. Alles op het tempo van de kat. En moet hij even ontstressen, dan laat ik dat zeker toe. Een behandeling duurt 30 tot 60 minuten. Ik hou rekening met pijntjes en eventuele ziekte van de kat. Hoe meer ik van uw kat weet, hoe beter ik met de kat kan samen werken.

 

Belangrijk om te weten:

  • Ik ontwol of pluk niet.
  • Ik doe niet aan modellen scheren.
  • Volledig kaal scheren omdat het makkelijker voor U is.
  • Het welzijn van de kat staat bij mij voorop! Ik kijk naar eventuele stress signalen tijdens de behandeling.
    Wanneer ik zie dat de kat te veel stress ervaart is er geen discussie mogelijk en stop ik de behandeling.

Nieuwe afspraken zijn op dit moment niet mogelijk.

TARIEVEN 2023

*Indien mijn reistijd langer dan 60 minuten is (30 minuten heen en 30 minuten terug), komt er voor elk extra (deel) kwartier reistijd €15,00 bij