Dierencommunicatie

Wanneer jij wilt weten wat er in jouw kat omgaat.
Maak een afspraakMeer informatie aanvragen
Dierencommunicatie

Hoe werkt het?

Dieren communiceren telepathisch. Zij zenden, vooral, beelden door, maar ook emoties, lichamelijke gevoelens en woorden. Ongemerkt vangen wij deze op. Echter doen we er niets mee.

 

Contact maken

Communiceren

Als dierentolk maak ik contact met jouw kat en kan ik op deze manier in gesprek gaan. De beelden, emoties, woorden en geluiden die ik ontvang vertaal ik naar onze taal zodat wij het dier beter kunnen begrijpen. Soms vertelt de kat mij dingen die voor mij helemaal niet logisch zijn, maar vaak voor de eigenaar wel een betekenis hebben.

Vertellen

Duidelijkheid kan voor veel begrip zorgen

Jouw kat is een onderdeel van het gezin. Met gezinsleden bespreek je van alles en overleg je veel. En toch vergeten we vaak onze katten hierin mee te nemen. Wanneer je op vakantie gaat, of gaat verhuizen, is het uitermate belangrijk dat je dit aan jouw kat(ten) vertelt. Zij begrijpen meer dan men denkt! Hoe zou jij het vinden wanneer een gezinslid met koffer en al vertrekt zonder dat jij weet wat er aan de hand is? 

Communicatie met dieren
Aan het woord

Laatste levensfase

Wanneer je in de gaten hebt, of de diagnose hebt gekregen, dat de laatste levensfase van jouw dier is aangebroken, dan kan een gesprek heel waardevol zijn. Niet alleen voor het dier, maar ook voor jou! Dieren zijn vaak ontzettend dankbaar dat ze hun verhaal mogen en kunnen vertellen! Ik heb al vele dieren en eigenaren mogen helpen bij hun laatste gesprek.

Gesprek aanvragen